SELAMAT MAKAN UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1003 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selamat Makan Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 23:02 Heel lekker eten. Wel een heel klein bakje soto soep!
27 nov 2022 om 20:55 Ik werd gebeld dat ze het druk hadden en daarom zou het eten een kwartiertje later komen. Het eten was er exact een kwartier later. Heel attent om te bellen. Het eten was verrukkelijk.
19 nov 2022 om 20:22 Eten was bijzonder smakelijk en royale portie. De foambak was helaas wat ingescheurd. Mogelijk was de maaltijd daardoor niet erg warm.
18 nov 2022 om 13:38 very fast delivery, and the food was warm and really yummy! spicy coconut sauce couldve been more spicy, but that's really the only critique i have. will definitely order again!!
11 nov 2022 om 20:09 Nassi Goreng wel beter geproefd van jullie kok.
18 okt 2022 om 23:04 Vega options are not very special
12 sep 2022 om 11:01 Het eten werd een kwartier te laat en vrij slordig geleverd. Ik had twee maal een rijsttafel en het zat allemaal in 1 bak bij elkaar 'gegooid' ... Ook al ben ik voor duurzaam verpakken etc. had dit anders en netter / slimmer gekund denk ik.
11 sep 2022 om 22:03 Precies op tijd bezorgd, maar het belangrijkste is dat het eten echt verrukkelijk was! Vega rijsttafel echt de beste ooit gegeten.
11 sep 2022 om 20:10 Fantastisch eten. Snelle bezorging. Ruime porties. Kan niet beter.
7 sep 2022 om 18:49 opgegeven bezorgtijd was een uur. daar zijn ze dus mooi onder gebleven. Ik ben nog steeds favoriet van dit heerlijke,ambachtelijke eten, al meer dan 35jaar. sinds ik 40 jr geleden voor het eerst die oude man een broodje ei zag klaar maken was ik om.
31 aug 2022 om 22:24 Heerlijk als altijd en sneller bezorgd dan verwacht
22 aug 2022 om 8:55 Heerlijke rijsttafel gehad, en ook nog goed warm bij bezorging.