SELAMAT MAKAN UTRECHT

SELAMAT MAKAN UTRECHT Proef de authentieke Indonesische keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 984 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selamat Makan Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2022 om 8:25 Lekker
13 jun 2022 om 0:04 het was heerlijk
5 jun 2022 om 19:46 Zoals altijd een heerlijke rijsttafel gegeten en op tijd bezorgd, aanrader!
3 jun 2022 om 22:52 Het eten was flauw en zonder smaak. Ik had een Gado Gado besteld en kreeg een bak gevuld met lauwwarme pindasaus en taugé, de rest van de groenten was ver te zoeken. Ik heb helaas maar 2 happen gegeten.
27 mei 2022 om 21:46 Supersnel bezorgd en super lekker. Ze maken hun naam helemaal waar :-)
24 mei 2022 om 14:26 De bezorger was er razendsnel en het eten was prima. Wel krijg ik steeds meer bedenkingen bij al die plastic bakjes - gezien het milieu - en het zou fijn zijn als er een alternatief voor was maar ik kan zelf niets verzinnen.
18 mei 2022 om 20:20 Bezorging op de minuut nauwkeurig en het eten is echt super. Morgen eten we er weer van want het is voor meer dan twee, zo'n lekkere rijsttafel! Aanrader!
21 apr 2022 om 7:29 Sorry, dit was ooit heel goed, maar dit was bagger. Soep had het formaat van een amuse. Bij de ramas was alles in een bak geflikkerd en lag dus alles door elkaar, sommige dingen waren niet warm, mihoen smakeloos en taai. Te duur voor deze 'kwaliteit'
6 apr 2022 om 21:53 Het eten was niet echt lekker helaas. Vlees leek al een tijdje te staan. Kool was grijs. Verder wat flauw van smaak.
29 mrt 2022 om 19:56 het eten viel tegen; veel te veel rijst, wat groente zonder smaak en diverse stukken vlees waarbij alles min of meer door elkaar lag.
28 mrt 2022 om 0:12 Terimah kasih!
6 mrt 2022 om 23:17 Goede kookkunsten